FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Triler "Prevoditeljica" najgledaniji u SAD-u proteklog vikenda

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Napeti politički triler redateljaSydneya Pollacka "Prevoditeljica" (The Interpreter) s glumcima NicoleKidman i Seanom Pennom u glavnim ulogama bio je proteklog vikendanajgledaniji film u američkim kinima sa zaradom od 22,8 milijunadolara, ispred filmova The Amytyville Horror i Sahara.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Napeti politički triler redatelja Sydneya Pollacka "Prevoditeljica" (The Interpreter) s glumcima Nicole Kidman i Seanom Pennom u glavnim ulogama bio je proteklog vikenda najgledaniji film u američkim kinima sa zaradom od 22,8 milijuna dolara, ispred filmova The Amytyville Horror i Sahara.

Film o političkim intrigama i prijevarama unutar UN-a ujedno je i prvi film ikad snimljen u samom sjedištu Ujedinjenih naroda na Manhattanu, a za taj su triler najviše zanimanja pokazali gledatelji stariji od 30 godina, priopćeno je danas iz Blitz film i video distribucije.

To je priča o južnoafričkoj prevoditeljici Silviji Broome (Kidman) koja u dvorani Glavne skupštine UN-a slučajno načuje tajni razgovor s informacijama koje mogu srušiti vladu njene zemlje, ali i ugroziti joj život, kao i živote njenih najbližih.

Federalni agent Tobin Keller (Penn), čovjek koji vjeruje da su djela jača od riječi, ima zadatak zaštiti Silviju pa to i čini iako sumnja da mu je otkrila cijelu istinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙