FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na jugu Tajlanda tri eksplozije: 2 poginulih, 40 ozlijeđenih

BANGKOK , 3. travnja 2005. (Hina/AFP) - Na jugu Tajlanda gdje živivećinsko muslimansko stanovništvo, u nedjelju navečer gotovo istodobnoeksplodirale su tri bombe, od toga jedna u međunarodnoj zračnoj luciHat Yai, gdje su dvije osobe poginule, a u eksplozijama je ozlijeđenonajmanje 40 osoba, izvijestili su policijski izvori.
BANGKOK , 3. travnja 2005. (Hina/AFP) - Na jugu Tajlanda gdje živi većinsko muslimansko stanovništvo, u nedjelju navečer gotovo istodobno eksplodirale su tri bombe, od toga jedna u međunarodnoj zračnoj luci Hat Yai, gdje su dvije osobe poginule, a u eksplozijama je ozlijeđeno najmanje 40 osoba, izvijestili su policijski izvori.

Bomba je eksplodirala u odjelu zračne luke za odlaske pred novinskim kioskom, rekao je za France presse šef policije pokrajine Songkhla, general Suraphol Thongprasert. Zračna luka nije zatvorena za promet, a još nije poznato ima li među ozlijeđenima stranih državljana.

Gotovo istodobno eksplodirala je bomba u trgovačkom centru u istome gradu, pri čemu je više osoba ozlijeđeno, a treća bomba eksplodirala je ispred gradske vijećnice, no ondje nije bilo poginulih ni ozlijeđenih.

Ravnatelj bolnice u Hat Yai Pairote Warachit novinarima je kazao kako je u bolnicu primljeno 26 ozlijeđenih osoba, od kojih je troje u kritičnom stanju. Preostali ranjenici prebačeni su u druge tri bolnice u regiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙