FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: U prometu poginula dvojica, 13 ozlijeđenih

ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - U pet prometnih nesreća koje su seod sinoć dogodile na zagrebačkom području poginule su dvije osobe,četiri su teško, a devet ih je lakše ozlijeđeno, doznaje se danas uzagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 23. travnja 2005. (Hina) - U pet prometnih nesreća koje su se od sinoć dogodile na zagrebačkom području poginule su dvije osobe, četiri su teško, a devet ih je lakše ozlijeđeno, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

U sudaru dva osobna automobila sinoć oko 21 sat u Sesvetama poginuo je 19-godišnji Dragan Brekalo. On je bio u automobilu koji je Zagrebačkom ulicom vozio 21-godišnjak. U policiji kažu da je vozač u blagom lijevom zavoju, zbog neprilagođene brzine, prešao na lijevu stranu ceste, a u tom je trenutku iz suprotnog smjera na njih naletio osobni automobil koji je vozio 56-godišnjak.

Automobil s dvojicom mladića je u sudaru odbačen na željezne stupiće i betonsku ogradu. U nesreći je teško ozlijeđen 21-godišnji vozač, koji je prevezen u KB Dubrava, dok je Dragan Brekalo umro u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice. Vozač drugog automobila nije ozlijeđen.

Noćas pola sata za ponoći na 12. kilometru autoceste Karlovac-Zagreb, u kombiju koji je iz neutvrđenog razloga sletio s ceste, poginuo je 49-godišnji Zdravko Marković, dok su 34-godišnji vozač i još troje putnika lakše ozlijeđeni. Pomoć im je pružena u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

U sudaru kombija i osobnog automobila na raskrižju Zagrebačke ulice i Oranica jutros u 6,40 sati ozlijeđeno je šest osoba, od kojih jedna teže. Okolnosti ove nesreće još uvijek se utvrđuju. Ozlijeđeni su smješteni u Kliniku za traumatologiju i bolnicu Sveti Duh.

U prometu je jučer oko 18,20 sati teško stradao i 16-godišnji neoprezni biciklist na kojega je osobnim automobilom naletio 24-godišnjak. U policiji kažu da se dječak bez zaštitne kacige vozio zemljanim terenom uz Ulicu Donje Svetice te da je kod raskrižja s Oborvskom ulicom skrenuo u lijevo, a da nije propustio sve automobile. Jedan od njih je naletio na njega, a maloljetnik se teško ozlijedio pri padu. U policiji kažu da je vozač kočio, ali nije uspio stati na vrijeme. Dječak je prevezen u KB Zagreb.

Zbog brze vožnje sinoć oko 20 sati u Aveniji Gojka Šuška teško je stradao 54-godišnji vozač osobnog automobila. On je pri ulasku u blagi lijevi zavoj, kod Ulice Štefanovac, kotačem udario u rubnjak ceste, odbio se na drugu stranu ceste, ponovno udario u rubnjak ceste, a potom i u stup javne rasvjete. Vozač je prevezen u KB Dubrava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙