FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinci za aktivniju ulogu Indonezije na Bliskom istoku

DŽAKARTA, 23. travnja 2005. (Hina/dpa) - Zamjenik palestinskogpremijera zatražio je od Indonezije da odredi posebnog izaslanika zaPalestinu i da započne aktivnu ulogu u stvaranju mira na Bliskomistoku, izvijestili su u subotu indonezijski mediji pratećiazijsko-afrički summit u Džakarti.
DŽAKARTA, 23. travnja 2005. (Hina/dpa) - Zamjenik palestinskog premijera zatražio je od Indonezije da odredi posebnog izaslanika za Palestinu i da započne aktivnu ulogu u stvaranju mira na Bliskom istoku, izvijestili su u subotu indonezijski mediji prateći azijsko-afrički summit u Džakarti.

Nabil Šaat se na marginama summita sastao s indonezijskim predsjednikom Susilom Bambangom Yudhoyonoom. Prema riječima predsjedničkog glasnogovornika, Yudhoyono je s "odobravanjem reagirao na Šaatov poziv jer održava želju Indonezije da aktivno sudjeluje u pronalaženju riješenja za sukob u Palestini".

Također je od Šaata zatražio najnovije informacije glede primjene mirovnih smjernica, plana koji ima potporu EU, Rusije, UN-a i SAD-a, istaknuvši da Indonezija želi vidjeti Palestinu kao neovisnu državu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙