FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saudijska Arabija: Sukob s militantima, četvorica ubijenih

MEKA, 21. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica islamskih militanta idvojica pripadnika saudijskih snaga sigurnosti ubijeni su u četvrtak uoružanom sukobu do kojeg je došlo u blizini svetog grada Meke, doznajese iz izvora snaga sigurnosti.
MEKA, 21. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica islamskih militanta i dvojica pripadnika saudijskih snaga sigurnosti ubijeni su u četvrtak u oružanom sukobu do kojeg je došlo u blizini svetog grada Meke, doznaje se iz izvora snaga sigurnosti.

Još šestorica saudijskih policajaca ranjena su u sukobu koji je izbio kada automobil sa sumnjivim osobama, od kojih su neki bili preobučeni kao žene, nije stao na kontrolnoj točki na cesti od Meke za Medinu, dodaje isti izvor.

Stanovnici Umm al-Jouda, nedaleko od Meke, izjavili su da su čuli pucnjavu, a također su vidjeli helikopter i vozila Crvenog polumjeseca koja su se kretala prema mjestu sukoba.

Saudijska Arabija već se duže vrijeme bore s pristašama al'Qaide, oružane skupine Osame bin Ladena. U posljednje dvije godine njegovi su borci u toj zemlji izvršili nekoliko krvavih napada na strance, vladine zgrade i industrijska i energetska postrojenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙