FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ostavka direktora Borussie

BERLIN, 21. travnja 2005. (Hina/DPA) - Kriza u redovima njemačkognogometnog bundesligaša Borussie Moenchengladbach na vrhuncu je.
BERLIN, 21. travnja 2005. (Hina/DPA) - Kriza u redovima njemačkog nogometnog bundesligaša Borussie Moenchengladbach na vrhuncu je.

Nekoliko dana nakon odlaska trenera Dicka Advocaata ostavku je podnio je sportski direktor Christian Hochstaetter. On se našao na udaru javnosti nakon serije loših rezultata koji su peterostrukog njemačkog prvaka gurnuli na rub provalije i pada u drugu ligu. Borussia pet kola prije kraja prvenstva ima bod više od zone ispadanja.

"Odlazim jer sam proglašen glavnim krivcem za sadašnje stanje u klubu. Nadam se kako će moj odlazak popraviti situaciju i spasti klub," poručio je Hochstaetter, koji je u protekle dvije sezone promijenio tri trenera, a samo ove sezone je angažirao 16 igrača, no klub se i dalje bori za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa.

Premda rezultatski stoji vrlo loše financije kluba su odlične. Uprava je objavila financijske podatke za prošlu godinu prema kojima je Borussia zabilježila dobitak od 3.6 milijuna eura, što je najviše u povijesti kluba. Jedan od razloga tome je selidba na novi stadion koji prima 50.000 gledatelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙