FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bayern - Chelsea 3:2

MUNCHEN, 12. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši londonskogChelsea plasirali su se u polufinale Lige prvaka premda su u uzvratnomdvoboju četvrtfinala izgubili od Bayerna u Munchenu 2:3.
MUNCHEN, 12. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Nogometaši londonskog Chelsea plasirali su se u polufinale Lige prvaka premda su u uzvratnom dvoboju četvrtfinala izgubili od Bayerna u Munchenu 2:3.

Lider engleskog prvenstva u Londonu je slavio 4:2, te je tako ukupnim rezultatom 6:5 izborio mjesto među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta. Gosti su dva puta vodili (1:0 i 2:1), no Bayern je s dva pogotka u sudačkoj nadoknadi ipak uspio izboriti pobjedu, ali ne i plasman u polufinale.

Strijelci za bavarsku momčad bili su Claudio Pizarro (65), Paolo Guerrero (90), Mehmet i Scholl (90+4), dok su pogotke za Chelsea postigli Frank Lampard (30) i Didier Drogba (80). Hrvatski reprezentativac Robert Kovač odigrao je svih 90 minuta za Bayern.

BAYERN: Kahn; Sagnol, Lucio, Robert Kovač, Lizarazu (od 72. Salihamidžić); Schweinsteiger, Demichelis (od 52. Scholl), Ballack, Ze Roberto; Pizarro, Roy Makaay (od 73. Guerrero)

CHELSEA: Cech; Carvalho, Huth, Terry, Gallas; Cole (od 90. Morais), Makelele, Lampard, Duff (od 71. Tiago); Drogba, Gudjohnsen (od 88. Geremi)

Sudac: Manuel Mejuto Gonzalez (Španjolska)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙