FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Regensburg - Zagreb: satelitski prijenos tečaja parodontne kirurgije

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Stomatološki fakultet, tehrvatsko i njemačko parodontološko društvo priređuju u subotu, 23.travnja, tečaj "Plastična parodontna kirurgija - nova nastojanja",koji će se održati u njemačkom gradu Regensburgu a satelitskim putembiti izravno prenošen u Zagreb, u dvoranu Zavoda za javno zdravstvoGrada Zagreba.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Stomatološki fakultet, te hrvatsko i njemačko parodontološko društvo priređuju u subotu, 23. travnja, tečaj "Plastična parodontna kirurgija - nova nastojanja", koji će se održati u njemačkom gradu Regensburgu a satelitskim putem biti izravno prenošen u Zagreb, u dvoranu Zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba.

Satelitski prijenos između dvaju gradova omogućit će izravni kontakt i stručnu raspravu hrvatskih stomatologa s vrhunskim njemačkim kirurzima na području stomatologije, priopćeno je iz Hrvatskog parodontološkog društva.

Tečaj ima veliki značaj za stomatologe praktičare u Hrvatskoj, u području stomatologije koje zauzima se važnije mjesto s obzirom na učestalost bolesti parodonta, ističe se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙