FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar-Kitarović uputila čestitku u povodu izbora novog Pape

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovićuputila je u srijedu čestitku preuzvišenom nadbiskupu LeonarduSandriju, zamjeniku Državnog tajnika za opće poslove Svete Stolice, upovodu izbora njemačkog kardinala Josepha Ratzingera za novog Papu,koji je uzeo ime Benedikt XVI., priopćilo je ministarstvo.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u srijedu čestitku preuzvišenom nadbiskupu Leonardu Sandriju, zamjeniku Državnog tajnika za opće poslove Svete Stolice, u povodu izbora njemačkog kardinala Josepha Ratzingera za novog Papu, koji je uzeo ime Benedikt XVI., priopćilo je ministarstvo.

"U povodu izbora Njegove Svetosti Benedikta XVI. za poglavara Katoličke crkve s posebnim poštovanjem i radošću upućujem Vam iskrene čestitke u ime Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija te u svoje osobno ime.

Molim Vas, preuzvišeni gospodine, prenesite Svetom Ocu naše najbolje želje kao i vjeru da će svojim moralnim autoritetom i duhovnom snagom, u obavljanju odgovorne dužnosti i svetog poslanja, uspješno odgovoriti izazovima trećeg tisućljeća i svijetu podariti istinski humanizam, pravdu i mir.

U uvjerenju u prijateljstvo, suradnju i uzajamno poštovanje Svete Stolice i Republike Hrvatske, primite, preuzvišeni gospodine, izraze mog osobnog poštovanja", stoji u čestitki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙