FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Otvorena cesta D36 Karlovac-Pisarovina

ZAGREB, 16. travnja 2005. (Hina) - Od 17 sati otvorena je D36Karlovac-Pisarovina, nakon što se povukla rijeka Kupe, izvijestio jeHrvatski autoklub.
ZAGREB, 16. travnja 2005. (Hina) - Od 17 sati otvorena je D36 Karlovac-Pisarovina, nakon što se povukla rijeka Kupe, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Promet teče uglavnom po suhim kolnicima, a mokrih i skliskih su kolnika ceste u Istri i Kvarneru. Promet je srednje gustoće i na većini cesta prometuje se bez većih zastoja, osim dijelovima cesta gdje su u tijeku radovi. Jak vjetar, povremeno, usporava promet na autocesti A1 Split-Zagreb, dionici Vrpolje-Dugopolje.

Zbog radova na brojnim prometnicama, posebice na autocesti A3, Bregana-Županja, te obilaznici Zagreba, nužno je voziti pozornije i poštovati postavljenu signalizaciju, odnosno ograničenja brzine.

Zbog izlijevanja rijeke Kupe, još je zatvorena dionica ceste ŽC31205 Auguštanovec-Lijevi Degoj.

Zbog klizišta kolnika zatvorena je ŽC5046 Cerovlje-Paz-Brnasi pa se promet preusmjerava na cestu Paz-Vranja-Lupoglav i na lokalne ceste.

Povremeno je pojačan promet osobnih vozila na ulazu graničnih prijelaza Macelj i Pasjak. Pojačan je i izlaz teretnih vozila na Bajakovu. Ostalim se graničnim prijelazima prometuje bez duljih čekanja.

Otkazana je katamaranska linija Split-Bol-Jelsa u 16 sati, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ostali trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙