FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rugova i Daci traže da se Haradinaj brani sa slobode

PRIŠTINA,15.travnja.2005(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova ipredsjednik parlamenta Nexhat Daci uputili su u petak pismopredsjedniku Haškog suda Theodoru Meronu u kojem traže da se bivšikosovski premijer Ramush Haradinaj, protiv kojega je pred tim sudompodignuta optužnica za ratne zločine i koji se dobrovoljno predao,brani sa slobode, prenijeli su kosovski mediji.
PRIŠTINA,15.travnja.2005(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova i predsjednik parlamenta Nexhat Daci uputili su u petak pismo predsjedniku Haškog suda Theodoru Meronu u kojem traže da se bivši kosovski premijer Ramush Haradinaj, protiv kojega je pred tim sudom podignuta optužnica za ratne zločine i koji se dobrovoljno predao, brani sa slobode, prenijeli su kosovski mediji.

U međuvremenu je kosovska vlada osnovala povjerenstvo za obranu bivšega kosovskog premijera, u kojoj su kosovski ministri, ugledni odvjetnici i druge istaknute osobe. Povjerenstvo će uz ostalo organizirati kampanju za prikupljanje posebnih fondova za Haradinajevu obranu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙