FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U kinu Tuškanac 18. travnja započinje Ciklus suvremenog japanskog filma

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog filmskogsaveza i japanskog Veleposlanstva u kinu Tuškanac 18. travnjazapočinje Ciklus suvremenog japanskog filma.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i japanskog Veleposlanstva u kinu Tuškanac 18. travnja započinje Ciklus suvremenog japanskog filma.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare najavila voditeljica filmskih programa Agar Pata, gledatelji će do 6. svibnja imati prilike pogledati osam japanskih filmova suvremene tematike iz devesetih godina, titlovanih na engleski i hrvatski jezik.

Riječ je o redateljskim uradcima Shinobua Yaguchia, Akihikoa Shiota, Yoichia Saia, Sakamotoa Junjia, Sogoa Ishiia, Jojia Matsuokoa, Shinjia Somaia i Masayukia Suoa, a u sklopu filmskog ciklusa 29. travnja u MM centru će se održati i predavanje japanskog filmologa Kena Okuboa na temu romantično pornografskog filma.

Ciklus suvremenog japanskog filma za sve je posjetitelje besplatan, a raspored programa dostupan je na webu i knjižici koja se prodaje na blagajni kina.

Svaki će film tijekom trajanja ciklusa biti prikazan dva puta.

Nakon završetka Ciklusa suvremenog japanskog filma organizatori su najavili i Ciklus japanskog klasičnog filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙