FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izlila se Kupa u Zamršju

KARLOVAC, 12. travnja 2005. (Hina) - Zbog izlijevanja rijeke Kupe uZamršju, na cesti od Karlovca prema Pisarovini, noćas je taj diodržavne ceste D36 zatvoren za sav promet, a prometuje se obilazno odKarlovca prema Jastrebarskom i preko Rakova Potoka do Pisarovine iobratno.
KARLOVAC, 12. travnja 2005. (Hina) - Zbog izlijevanja rijeke Kupe u Zamršju, na cesti od Karlovca prema Pisarovini, noćas je taj dio državne ceste D36 zatvoren za sav promet, a prometuje se obilazno od Karlovca prema Jastrebarskom i preko Rakova Potoka do Pisarovine i obratno.

U 8,50 zatvorena je zbog poplave i lokalna karlovačka cesta Logorište - Mala Švarča, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

U Županijskom centru 112 i Postaji prometne policije u Karlovcu doznaje se da se voda izlila i na području Koritinje, ali se uz golem oprez prometuje na vlastitu odgovornost. Policija prati i granični vodostaj pred poplavljivanje rijeke Dobre na cesti Oštarije - Zagorje u mjestu Grabi, ali cesta nije zatvorena.

Vodostaj rijeke Kupe u Karlovcu dosegnuo je u osam sati 661 centimetar te su na nižim područjima karlovačke okolice poplavljene velike površine livada i oranica, ali za sada nije objavljena redovita mjera obrane od poplave, doznaje se u karlovačkoj Ispostavi Hrvatskih voda.

Voditelj Ispostave Borislav Vedrina kaže da je vodostaj 39 centimetara niži od razine za proglašavanje mjera redovite obrane od poplava te, ostvare li se meteorološke prognoze o prestanku oborina, opasnosti od poplava neće ni biti. "Još se iz Slovenije očekuje povećan vodni val, ali kako u Karlovcu vodostaj stagnira, očekujem da on ne će uzrokovati veće poplave, no bude li novih jačih kiša, moramo biti spremni za obranu", rekao je Vedrina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙