FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: teškoće u prometu zbog bure

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Zbog jake bure za sva je vozilazatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Sveti Rok dočvora Posedarje, dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-čvorDelnice, dionica ceste D3 prema Rijeci, Oštrovica-Delnice, te Krčkimost, izvijestio je jutros HAK:
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Zbog jake bure za sva je vozila zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Sveti Rok do čvora Posedarje, dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-čvor Delnice, dionica ceste D3 prema Rijeci, Oštrovica-Delnice, te Krčki most, izvijestio je jutros HAK:

Dionicom Jadranske magistrale (D8), Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, te Paškim mostom zbog jakog vjetra smiju voziti samo osobna vozila, dok je dionica Bakar-Senj zatvorena za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle).

Na većini cesta promet je srednje gustoće, kolnici su u većem dijelu zemlje mokri i skliski, a u gorskim predjelima pada snijeg zbog čega je promet ponegdje dodatno usporen.

HAK upozorava na moguće odrone, zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, na D1 (Lička magistrala), D27 Gračac-Obrovac, D218 Sučević-Srb-Brotnja, kao i duž Jadranske magistrale.

Zatvorena je ŽC5046 Cerovlje-Paz-Brnasi zbog klizišta kolnika, pa se promet preusmjerava na cestu Paz-Lupoglav-Vranje i na lokalne ceste.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo i Bregana, a ulaz na Maclju. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih zastoja.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres, Jablanac-Mišnjak za Rab, te Prizna-Žigljen za otok Pag. Ostali trajekti plove bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙