FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: normaliziran promet cestom D41

ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - U 15 sati u potpunosti jenormaliziran promet dionicom ceste D41, Križevci-Koprivnica, u mjestuSokolovac, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - U 15 sati u potpunosti je normaliziran promet dionicom ceste D41, Križevci-Koprivnica, u mjestu Sokolovac, izvijestio je HAK.

Krčki most i dionica Jadranske magistrale, (D8), Bakar-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, zbog jakog vjetra, zatvoreni su za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle).

Na većini cesta promet je srednje gustoće, kolnici su u većem dijelu zemlje mokri i skliski, iznimno na cestama u istočnoj Slavoniji gdje su još samo mjestimice vlažni.

Posebnu pozornost skrećemo vozačima na snijeg i susnježicu koji padaju te se mjestimice zadržavaju na kolniku na dionici autoceste A1, Split-Zagreb, između tunela Sveti Rok i čvora Gospić, te na većini ostalih cesta u Lici, dok jak vjetar, sa mjestimice olujnim udarima, puše na dionici od južnog portala tunela Sv. Rok do čvora Pirovac. Na dionicama gdje padaju kiša i snijeg nošeni jakim vjetrom vidljivost je smanjena, stoga pozivamo vozače na oprezniju vožnju te poštivanje ograničenja brzine.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu graničnog prijelaza Bajakovo, ulaz osobnih vozila pojačan je na GP Stara Gradiška. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih zastoja.

Zbog jake bure trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila, ostali mogu doći preko Krka linijom Valbiska-Merag, dok je linija za otok Pag, Prizna-Žigljen, u prekidu. Ostali trajekti plove bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙