FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubijen irački vojnik i 3 civila

KIRKUK, 10. travnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan irački vojnik je ubijeni još tri osobe su ranjene, od kojih dvije teško u eksploziji bombe unedjelju na cesti između Bagdada i Kirkuka, dok su južno od glavnoggrada ubijena tri civila, prema policijskim izvorima.
KIRKUK, 10. travnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan irački vojnik je ubijen i još tri osobe su ranjene, od kojih dvije teško u eksploziji bombe u nedjelju na cesti između Bagdada i Kirkuka, dok su južno od glavnog grada ubijena tri civila, prema policijskim izvorima.

"Jedan vojnik je ubijen i tri druga su ranjena u eksploziji bombe pri prolasku njihove ophodnje pokraj kontrolne točke, 110 km sjeverno od Bagdada", rekao je policijski časnik, prenosi AFP.

U bolnicu u mjestu Kout, 175 km južno od Bagdad, dopremljena su tijela dvojice vojnika koje su prije tri dana ubili pobunjenici blizu granice s Iranom.

U nedjelju su još 3 iračka civila poginula dok su čekali da im poprave automobil, 55 km južno od Bagdada, prema policijskim i bolničkim izvorima.

U nedjelju su 4 civila ranjena u eksploziji u zapadnom dijelu Bagdada.

Snage sigurnosti su uhitile jednog policajca iz Doure, na južnom ulazu u Bagdad, koji navodno pripada skupini Ansar al-Sunna, povezanoj s terorističkom skupinom al-Qaida, prema izvoru ministarstva obrane.

Iračka vojska je 150 km sjeveroistočno od Bagdada u subotu uhitila 29 osoba tijekom pretresa, rekao je jedan zapovjednik vojske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙