FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lončarov maraton "Putovima našeg pape Ivana Pavla II. u Hrvatskoj"

ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - "Putovima našeg pape Ivana Pavla II.u Hrvatskoj" naziv je akcije u okviru koje će maratonac Igor Lončaroptrčati sva mjesta koja je posjetio papa Ivan Pavao II. za svoja tripohoda Hrvatskoj.
ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - "Putovima našeg pape Ivana Pavla II. u Hrvatskoj" naziv je akcije u okviru koje će maratonac Igor Lončar optrčati sva mjesta koja je posjetio papa Ivan Pavao II. za svoja tri pohoda Hrvatskoj.

Kako je rekao predsjednik Koordinacijskog odbora Zajednica građanskih udruga Hrvatske Mladen Vilfan na današnjoj konferenciji za novinare, Lončar će maraton početi 14. travnja u Osijeku i trčat će do Đakova. Druga etapa počinje u Zagrebu 15. travnja, kad će trčati do Rijeke, a treća etapa počinje oko 18. travnja maratonom od Rijeke do Dubrovnika. Završna etapa najavljena je 26. travnja, kad će Lončar trčati od Zagreba do Marije Bistrice.

Maratonac Igor Lončar pretrčat će 60 do 70 kilometara na dan, a u okviru cijele akcije oko 850 kilometara, rekao je Vilfan.

Lončar, liječeni alkoholičar, maraton trči od 16. godine. Nakon ovog najavio je sudjelovanje na maratonu od Zagreba do Vukovara.

Sudjelovao je u organiziranju maratona protiv droge, pušenja, alkohola i drugih ovisnosti pod vodstvom prim. Darka Breitenfelda.

Akciju zahvalnosti i obilježavanja Papinih posjeta Hrvatskoj organiziraju Zajednica građanskih udruga i Savez klubova liječenih alkoholičara grada Zagreba kojeg je Lončar član.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙