FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zidane se vraća u francusku reprezentaciju?

PARIZ, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Veznjak Real Madrida ZinedineZidane u intervjuu za današnje izdanje sportskog dnevnika "L'Equipe"najavio je mogućnost povratka u francusku reprezentaciju, kojoj necvatu ruže u kvalifikacijama za SP 2006.
PARIZ, 1. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Veznjak Real Madrida Zinedine Zidane u intervjuu za današnje izdanje sportskog dnevnika "L'Equipe" najavio je mogućnost povratka u francusku reprezentaciju, kojoj ne cvatu ruže u kvalifikacijama za SP 2006.

To ne znači da bi Zidane odigrao sve preostale utakmice do kraja kvalifikacija. Zizou smatra da će odlučujuća utakmica kvalifikacija biti gostovanje protiv Irske u Dublinu i spreman je pomoći reprezentaciji u tom susretu.

"Uvijek sam naglašavao da je igranje u reprezentaciji bila najljepša stvar koja mi se dogodila. Bilo bi lijepo vratiti se, odigrati u Dublinu pred 50.000 gledatelja, i nakon toga otići", izjavio je Zidane, koji se je od reprezentacije oprostio nakon prošlogodišnjeg EP-a u Portugalu.

Kad su čelnici Francuskog nogometnog saveza pročitali intervju odmah su nazvali redakciju "L'Equipea" sumnjajući da se radi o prvoaprilskoj šali. No, u "L'Equipeu" su im potvrdili da je intervju autentičan. Stoga je odmah reagirao francuski izbornik Raymond Domenech, koji je rekao da su Zidaneu vrata otvorena.

"Zizou je još uvijek jedan od najboljih na svijetu. Ako on kaže da je na raspolaganju, ja ću ga pozvati u reprezentaciju s velikim zadovoljstvom", naglasio je Domenech.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙