FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci nezadovoljni bodom protiv Francuza

TEL AVIV, 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometne reprezentacijeIzraela i Francuske odigrale su u dvoboju skupine 4 europske zonekvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. u Tel Avivu neodlučeno 1-1,te su tako oba sastava uspjela ostati neporažena i nakon šestodigranih utakmica. I Francuska i Izrael ostvarili su po dvije pobjedei četiri neodlučena ishoda, te se nalaze na prve dvije pozicije uskupini sa po 10 bodova, dok Irska i Švicarska imaju po devet, ali sutakmicom manje.
TEL AVIV, 31. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometne reprezentacije Izraela i Francuske odigrale su u dvoboju skupine 4 europske zone kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. u Tel Avivu neodlučeno 1-1, te su tako oba sastava uspjela ostati neporažena i nakon šest odigranih utakmica. I Francuska i Izrael ostvarili su po dvije pobjede i četiri neodlučena ishoda, te se nalaze na prve dvije pozicije u skupini sa po 10 bodova, dok Irska i Švicarska imaju po devet, ali s utakmicom manje.

Iako je Francuska bila favorit bez obzira što je igrala u gostima, te je vodila do 83. minute i izjednačujućeg pogotka Walida Badira, konačnim ishodom nezadovoljan je bio izraelski izbornik Avraham Grant.

"Odigrati neodlučeno protiv Francuske i na kraju biti nezadovoljan takvim ishodom je samo po sebi veliki uspjeh. Ipak, smatram da smo trebali postići više od jednoga pogotka, imali smo prilike za to, dok su Francuzi praktički bili bez šanse", smatra Grant.

Francuski izbornik Raymond Domenech, pak, smatra da je Francuska u potpunosti kontrolirala utakmicu do 55. minute i isključenja Davida Trezegueta. U tom trenutku bilo je 1-0 za Francusku, a strijelac je bio upravo Trezeguet u 50. minuti.

"Do isključenja stvari su se odvijale dobro po nas, no na kraju ne znam bih li trebao biti zadovoljan s bodom s obzirom na razvoj događaja na terenu. Također, situacija na ljestvici nije dobra za nas iako se nalazimo na čelu", rekao je Domenech.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙