FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: prijetnje smrću primao i luksemburški sudac

PARIZ, 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Luksemburški nogometni sudac AlainHamer priznao je da je prije dvije godine učestalo primao prijetnjesmrću putem anonimnih pisama, prenosi francuska agencija AFP pisanjelista Luxembourg Tageblatt.
PARIZ, 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Luksemburški nogometni sudac Alain Hamer priznao je da je prije dvije godine učestalo primao prijetnje smrću putem anonimnih pisama, prenosi francuska agencija AFP pisanje lista Luxembourg Tageblatt.

Nakon priznanja švedskog suca Andersa Friska da zbog prijetnji smrću prestaje sa suđenjem, Hamer je već drugi sudac koji izlazi sa sličnim prizanjem - prije tri dana je to učinio Francuz Bertrand Layec kome su prijetili telefonski.

Hamer je priznati sudac koji je već duže vremena UEFA i FIFA-sudac, te će navjerovatnije suditi i na SP 2006., a od 1990. sudi utakmice Francuske lige. Hamer je prije dvije godine primio anonimno pismo adresirano na Luksemburški nogometni savez, a u kojem se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću.

"Isprva sam se nasmijao, a onda sam pozornije pogledao pismo i, vjerujte mi, dugo mislio na njega. Ne želim sada izreći sve gadosti koje su napisane, ali ću samo reći da je pismo došlo iz Francuske", kazao je Hamer, koji je neizravno potvrdio da je to pismo poslano iz Marseillea.

Prije dvije godine Lussemburžanin je sudio utakmicu između Sochauxa i Marseillea, na kojoj je isključio čak dvojicu nogometaša gostiju i dosudio kazneni udarac za Sochaux.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙