FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

OSIJEK - Vodostaj Dunava kod Batine jutros u 7 sati iznosio je plus 546 cm, odnosno za četiri je centimetra niži nego jučer. U Hrvatskim vodama procjenjuju da se radi o blagoj stagnaciji Dunava, a za tjedan dana očekuju opadanje vodostaja Dunava kod Batine. Najviši vodeni val Dunava kod Batine bio je u subotu kada je iznosio plus 553 cm, kazao je Davor Haničar, voditelj obrane od poplave u Osječko-baranjskoj županiji. Dodao je kako su i dalje na snazi redovite mjere obrane od poplave.

ZAGREB - Tijekom uskrsnih blagdana na zagrebačkim je cestama bilo raspoređeno 916 policajaca, koji su utvrdili 1.065 prekršaja, među kojima se 355 odnosilo na prekoračenje brzine, rečeno je na konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke. U 112 slučaja radilo se o prekršaju nevezivanja sigurnosnih pojaseva dok se 78 prekršaja odnosilo na vožnju pod utjecajem alkohola. U 130 prometnih nesreća za uskrsne blagdane jedna je osoba smrtno stradala, četiri su zadobile teške tjelesne ozljede, a 24 su lakše ozlijeđene.

ZAGREB - Policija je u subotu na Sljemenu, 900 metara od Doma grafičara, pronašla tijelo 38-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubojstvo ubrizgavši si injekcijom koktel medikamenata čije su ampule pronađene uz tijelo, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Samoubojstvo je počinio zbog bračnih razmirica nakon kojih se autom odvezao na Sljeme i oduzeo si život, rečeno je na policiji. Potraga je trajala od četvrtka kada je supruga prijavila njegov nestanak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙