FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši vozač formule 1 kupuje Tudorovu Sienu

MILANO, 29. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Bivši vozač formule 1 AlessandroNannini namjerava kupiti talijanskog nogometnog prvoligaša Sienu, zakojeg igra hrvatski reprezentativac Igor Tudor.
MILANO, 29. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Bivši vozač formule 1 Alessandro Nannini namjerava kupiti talijanskog nogometnog prvoligaša Sienu, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Igor Tudor.

Toskanski prvoligaš trenutno se nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu prvenstvene ljestvice. Ispod njih su samo Brescia i Atalanta. Vodstvo Siene najavilo je prodaju kluba još u studenome prošle godine. Vrijednost kluba procjenjuje se na 35 milijuna eura.

Alessandro Nannini je rođen u Sieni. Od oca je naslijedio tvornicu pekarskih proizvoda, a njegova sestra je poznata pop pjevačica Gianna Nannini. U formuli 1 skupio je 77 nastupa, te je ubilježio jednu pobjedu. Karijeru je okončao nakon što je u helikopterskoj nesreći umalo ostao bez desne ruke.

Nannini ističe da on sam nema dovoljno novca za kupnju Siene, te bi mu u tom poduhvatu trebali pomoći dvojica poduzetnika - upravitelj lanca hotela Luigi De Simone Niquesa i Alberto Parri, koji se bavi prodajom nekretnina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙