FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Miami: Mauresmo zaustavila Šprem

MIAMI/ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica KarolinaŠprem nije se uspjela plasirati u četvrtfinale velikog 3.1 milijunadolara vrijednog WTA turnira u Miamiju. U dvoboju 4. kola bolja od njebila je prva nositeljica, Francuskinja Amelie Mauresmo sa 6-1, 7-5.
MIAMI/ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u četvrtfinale velikog 3.1 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Miamiju. U dvoboju 4. kola bolja od nje bila je prva nositeljica, Francuskinja Amelie Mauresmo sa 6-1, 7-5.

U prvom setu Šprem nije uspjela pružiti jači otpor Francuskinji koja je za samo 27 minuta riješila tu dionicu igre u svoju korist sa 6-1.

Drugi set potrajao je čak sat vremena, a dvoboj je neko vrijeme bio i prekinut zbog kiše. Mauresmo je oduzela servis Šprem za vodstvo od 3-2 u drugom setu, ali je pri rezultatu 4-3 kiša natjerala igračice na prisilnu stanku.

Odmah nakon prekida Šprem je uspjela jedini put u meču oduzeti servis Mauresmo, a pri svom vodstvu od 5-4 imala je priliku na servis Mauresmo čak stići i do seta. No, nakon te neiskorištene prilike Francuskinja je osvojila tri igre u nizu i privela dvoboj kraju.

Ovo je bio drugi međusobni dvoboj Mauresmo i Šprem i druga pobjeda Francuskinje koja je bila bolja i prošle godine u četvrtfinalu Montreala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙