FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Indian Wells: Karlović propustio Lopeza

INDIAN WELLS, 13. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivo Karlovićizgubio je u 2. kolu 2.72 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz"Masters serije" od Španjolca Felicijana Lopeza sa 7-6 (4), 4-6, 4-6nakon dva sata igre.
INDIAN WELLS, 13. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivo Karlović izgubio je u 2. kolu 2.72 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" od Španjolca Felicijana Lopeza sa 7-6 (4), 4-6, 4-6 nakon dva sata igre.

Karlović je uspješno riješio jednu kriznu situaciju u prvome setu kada je morao spašavati tri "break-lopte", a potom odigrao "tie-break" bez pogreške. Lopezu nije dao niti anjmanju šansu u poenima na svoj servis, tako da mu je i jedan "mini-break" bio dovoljan za osvajanje prvoga seta.

Na samom početku drugoga seta situacija je izgledala sjajno za "Diva sa Šalate". Karlović je odmah u prvoj igri oduzeo servis Lopezu, te se činilo da je na putu ka trećem kolu. Pogotovo kada je stigao do prednosti 0-40 na Lopezov servis pri vodstvu 4-2. No, kada nije uspio ostvariti dvostruki "break", Karlović je potpuno posustao. Izgubio je dva servisa zaredom i dozvolio Španjolcu da stigne do izjednačenja u setovima.

U trećem setu oba su igrača držala svoj servis do 5-4 za Lopeza. Tada je, iako je Karlović poveo 30-0, Španjolac uspio spojiti četiri poena zaredom i plasirati se u 3. kolo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙