FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Miami: Ljubičić u osmini finala

MIAMI/ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičiću 3. je kolu 3.4 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Mastersserije" u Miamiju svladao Amerikanca Vincenta Spadeu sa 6-3, 4-6, 7-6(3).
MIAMI/ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić u 3. je kolu 3.4 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Miamiju svladao Amerikanca Vincenta Spadeu sa 6-3, 4-6, 7-6 (3).

U prvom je setu Ljubičić čak tri puta oduzimao servis Amerikancu, dok je samo jednom popustio na svom početnom udarcu, te za manje od pola sata riješio tu dionicu igre sa 6-3 u svoju korist.

Na početku drugoga seta Ljubičić je stigao do novoga "breaka" i poveo sa 3-1, te se očekivalo da će brzo privesti meč kraju. No, tada je uslijedio veliki pad u njegovoj igri, Spadea mu je dva puta zaredom oduzeo servis, te sa četiri uzastopne igre preokrenuo rezultat u 3-5, a potom stigao i do poravnanja u setovima.

U trećem setu jedine dvije "break-lopte" imao je Ljubičić i to pri svom vodstvu od 1-0, ali Amerikanac se uspio spasiti, a potom odvesti dvoboj do "tie-breaka". U odlučujućoj igri naš tenisač nije dao nikakve izglede Amerikancu i sigurno ga osvojio sa 7-3.

U osmini finala Ljubičić će igrati protiv pobjednika dvoboja između dvojice Španjolaca Rafaela Nadala i Fernanda Verdasca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙