FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2006: Owen "lovi" Shearera

LONDON, 28. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Kvalifikacijsku utakmicu zaSP 2006 u srijedu protiv Azerbejdžana u Newcastleu napadač engleskereprezentacije Michael Owen jedva čeka jer bi mogućim pogotkom ilipogocima izbio na četvrto mjesto najboljih strijelaca u povijestiEngleske.
LONDON, 28. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Kvalifikacijsku utakmicu za SP 2006 u srijedu protiv Azerbejdžana u Newcastleu napadač engleske reprezentacije Michael Owen jedva čeka jer bi mogućim pogotkom ili pogocima izbio na četvrto mjesto najboljih strijelaca u povijesti Engleske.

U subotu je napadač Reala na Old Traffordu protiv Sjevernih Iraca zabio svoj 29. pogodak, a na vječnoj listi sada zaostaje samo zgoditak za četvrtoplasiranima Alanom Shearerom, Tomom Finneyem i Natom Lofthousesom.

Mada ima samo 25 godina Owen već sedam godina igra za englesku izabranu vrstu i uvjeren je da mu nisu nedostižni ni prva trojica sa liste - Jimmy Greaves (44), Gary Lineker (48) i legendarni Sir Bobby Charlton koji drži rekord sa 49 zgoditaka.

Owena ohrabruje i obrana Azerbejdžana koja je u subotu protiv Poljske primila čak osam "komada".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙