FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Henry: ispali smo jer više nismo bogati

LONDON, 10. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nedostatak novca za kupovinupojačanja glavni je razlog našeg ispadanja iz Lige prvaka, kazao jenapadač londoskoga Arsenal Thierry Henry nakon eliminacije u osminifinala Lige prvaka od Bayerna.
LONDON, 10. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nedostatak novca za kupovinu pojačanja glavni je razlog našeg ispadanja iz Lige prvaka, kazao je napadač londoskoga Arsenal Thierry Henry nakon eliminacije u osmini finala Lige prvaka od Bayerna.

Arsenal se po novcima za nove igrače ne može mjeriti ni sa Birmingham Cityem ili Tottenhamom, a kamoli sa Chelseaom ili Manchester Unitedom, kazao je Henry, dodavši kako postoji i razlog za takvo stanje - izgradnja novog stadiona, vrijednog čak 675 milijuna dolara.

"Morat ćemo stisnuti zube dok se ne dovrši stadion. Zapravo, ovo je odlična sezona za klub jer mnogi zaboravljaju da su u odnosu na prošlu sezonu neki igrači otišli, a došao nije nitko", završio je Henry.

Treneru Arsenala Arsenu Wengeru uprava je obećala oko 40 milijuna funti za pojačanja do kraja sezone, u kojoj je Arsenal ispao iz Lige prvaka i utrke za naslov engleskog prvaka, te se može nadati samo osvajanju FA Cupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙