FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prometne nesreće na šibenskom području

ŠIBENIK, 26. ožujka 2005. (Hina) - Dvije su osobe zadobile po životopasne ozljede u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros neštoposlije 7 sati dogodila u Ulici Ivana Meštrovića u šibenskom predjeluCrnica, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 26. ožujka 2005. (Hina) - Dvije su osobe zadobile po život opasne ozljede u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros nešto poslije 7 sati dogodila u Ulici Ivana Meštrovića u šibenskom predjelu Crnica, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnji Zlatan Hrle iz Zagreba, upravljajući osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom automobila udario u ogradni dvorišni zid dječjeg vrtića "Ljubica".

U šibenskoj Općoj bolnici vozaču i 21-godišnjem suvozaču N.S. iz Šibenika utvrđene su teške i po život opasne ozljede.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić. Zlatan Hrle je pjevač zagrebačke rap grupe "Soma dolara", a u Šibeniku je proteklih dana organizirao prigodni uskrsni program u trgovačkom centru "Dalmare".

Na području Brodarice nešto poslije 11 sati osobno vozilo udarilo je četverogodišnjeg dječaka koji je na cestu istrčao iz dvorišta obiteljske kuće.

U isto vrijeme u samom središtu Šibenika u Ulici kralja Zvonimira automobil je oborio pješakinju.

Policija zasad ne raspolaže informacijama o njihovim ozljedama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙