FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo 77-godišnji vozač "peglice"

SPLIT,12. ožujka 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila poslijepodne na jadranskoj cesti u Kaštel Sućurcu poginuo je77-godišnji vozač Anton Kraljević, a njegova suvozačica K.K. (71)teško je ozlijeđena, izvijestio je načelnik Ureda načelnikasplitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.
SPLIT,12. ožujka 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila poslijepodne na jadranskoj cesti u Kaštel Sućurcu poginuo je 77-godišnji vozač Anton Kraljević, a njegova suvozačica K.K. (71) teško je ozlijeđena, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Nesreća se dogodila oko 14,30 sati, kada je Kraljević, vozeći fiat 126, tzv. peglicu, na raskrižju u Kaštel Sućurcu izašao na glavnu prometnicu a da nije provjerio ide li drugo vozilo, te je udario u opel kadett kojim je upravljao 20-godišnji N.F.

Anton Kraljević umro je od ozljeda u 15,45 sati u splitskoj Kliničkoj bolnici, a njegova suvozačica K.K., najvjerojatnije supruga, nije u životnoj opasnosti, doznaje se u bolnici.

Vozač kadetta zatražio je liječničku pomoć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙