FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: umro od posljedica prometne nesreće

ŠIBENIK, 12. ožujka 2005. (Hina) - Pedesettrogodišnji Joso Pikunić izFilip Jakova preminuo je u 9,15 sati u šibenskoj Općoj bolnici odozljeda zadobivenih rano jutros u prometnoj nesreći na križanju cestaD 8 i D 27, na tzv. benkovačkom raskrižju nedaleko šibenskog mosta, izvijestila je danas policija.
ŠIBENIK, 12. ožujka 2005. (Hina) - Pedesettrogodišnji Joso Pikunić iz Filip Jakova preminuo je u 9,15 sati u šibenskoj Općoj bolnici od ozljeda zadobivenih rano jutros u prometnoj nesreći na križanju cesta D 8 i D 27, na tzv. benkovačkom raskrižju nedaleko šibenskog mosta, izvijestila je danas policija.

Prema priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave, nesreću je oko 5,30 sati prouzročio 58-godišnji T.B. iz Zagreba. Upravljajući teretnim vozilom "Iveco" s priključnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Vodica prema Šibeniku , nije na benkovačkom raskrižju propustio osobno vozilo "Twingo", zadarske registracijske oznake, kojim je iz smjera Benkovca upravljao Joso Pikunić. U sudaru priključnog vozila s nadolazećim "Twingom", Pikunić je zadobio teške tjelesne ozljede.

Odvezen je u Opću bolnicu Šibenik, gdje je preminuo nakon pružene liječničke pomoći.

Protiv vozača teretnog vozila T.B. bit će podnesena kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙