FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukomet: RK Zagreb kažnjen sa 13.000 eura

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Zbog navijačkih izgreda prije i zavrijeme uzvrate utakmice četvrtfinala Kupa Kupova Zagreb - Partizan13.ožujka u Zagrebu Europski rukometni savez (EHF) je kaznio RK Zagrebsa 13.000 eura kazne.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Zbog navijačkih izgreda prije i za vrijeme uzvrate utakmice četvrtfinala Kupa Kupova Zagreb - Partizan 13.ožujka u Zagrebu Europski rukometni savez (EHF) je kaznio RK Zagreb sa 13.000 eura kazne.

EHF je obrazložio da je hrvatskog prvaka kasnio sa 10.000 eura zbog izgreda vezanih uz utakmicu, a koji su se zbivali izvan dvorane, a sa još 3.000 eura zbog nereda u samoj dvorani, koji su uzrokovali da utakmica kasni čak 75 minuta.

Partizan je također zaslužio kaznu zbog propusta u organizaciji prve utakmice, odigrane u beogradskom Pioniru, a sprskom je klubu EHF zbog manjkavosti u osiguranju odredio globu od 5.000 eura.

Uz novčane kazne, oba kluba bit će pod posebnom prismotrom EHF-a u vezi s ponašanjem navijača, što znači da bi ponovljeni izgredi mogao dovesti do još drastičnijih odluka.

EHF je zadržao pravo i da se za RK Zagreb odredi još teža kazna ukoliko policijski izvještaji ili dodatne informacije pokažu da je to potrebno, a to bi moglo biti presudno i za odluku o nastupu Zagreba u europskim natjecanjima u narednoj sezoni.

Na izrečene kazne oba kluba mogu uputiti žalbu u roku od sedam dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙