FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe do srednje jakosti

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Promet je u zemlji slabe do srednjegustoće, izvijestio je HAK u 18 sati.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Promet je u zemlji slabe do srednje gustoće, izvijestio je HAK u 18 sati.

Mokrih su kolnika ceste u Istri gdje pada slaba kiša ili snijeg.

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split na dijelu Vrpolje-Dugopolje, zatvorena je desna cijev tunela Konjsko, tako da promet teče dvosmjerno lijevom cijevi tunela.

Kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom vrijedi zabrana vožnje cestama: D218 Užljebić-Doljani, D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište, D52 Špilnik-Zalužnica-Vrhovine i D3 starom cestom kroz Gorski kotar na dionici Vrbovsko- Kupjak.

Cestom D506 Mazin-Dobroselo smiju voziti samo osobna vozila uz obaveznu zimsku opremu.

Od danas do 2. travnja u vremenu od 22-6 h u tunelu Učka, postavljat će se svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet u tunelu biti reguliran semaforima u dužini od 500 m. Zbog radova razminiranja zatvara se dionica autoceste A3 od Novske do Nove Gradiške od 7. ožujka do 22. ožujka i od 30. ožujka do 14. svibnja 2005. godine i to u vremenu od 7 do 17 sati od ponedjeljka do četvrtka, te od 7 do 15 sati petkom i subotom. Promet osobnih automobila i autobusa se preusmjerava na obilazak državnim cestama D5, D313 i D51 te paralelnim županijskim cestama.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, dionici ceste D1 Knin-Gračac i na cesti D205 Kumrovec-Mokrice, pa HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na Bajakovu. Ostalim prijelazima vozila prolaze bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙