FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: završeni radovi na mostu Dubrovnik

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U 16.10 završili su radovi na mostuDubrovnik i sva vozila prometuju nesmetano, izvijestio je Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U 16.10 završili su radovi na mostu Dubrovnik i sva vozila prometuju nesmetano, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Danas u 16 sati krenuo je izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji Slavonski Brod-AC-obilaznica Zagreba-AC-Bosiljevo II.- polu AC-Tuhobić-Kikovica-Grobnik-AC-obilaznica Rijeke -AC- Permani -Rupa-Šapjane-GP Pasjak. Dolazak je predviđen za 23.30 sata. Večeras u 20 sati kreće prijevoz izvanrednog tereta na relaciji Pula-GP Kaštel (Veruda-D21-Vodnjan-Baderna-D21-Buje-GP Kaštel).

Zbog radova danas do 17 sati bit će zatvoren vozni trak od 5. do 6. km na dionici autoceste A6, Karlovac-Zagreb, u smjeru Zagreba, prometuje se preticajnim trakom.

Do sutra do 5 sati ujutro zbog radova u tunelima Plasina i Grič na dionici autoceste A1, Otočac-Gospić, prometovat će se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙