FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: Iz Ministarstva stigao ugovor za POS

SPLIT, 19. veljače 2005. (Hina) - Splitsko Gradsko poglavarstvoizvijestilo je da je danas iz Zagreba stigao ugovor Ministarstvazaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva kojim sereguliraju odnosi Ministarstva, to jest APN-a i grada Splita u gradnjistanova POS-a na Brodarici.
SPLIT, 19. veljače 2005. (Hina) - Splitsko Gradsko poglavarstvo izvijestilo je da je danas iz Zagreba stigao ugovor Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva kojim se reguliraju odnosi Ministarstva, to jest APN-a i grada Splita u gradnji stanova POS-a na Brodarici.

Naime, tim ugovorom Split nakon duljeg "natezanja" i neizvjesnosti prihvaća platiti komunalnu opremu stanova POS-a na Brodarici, što mu je zakonska obveza, a što je dosad jedini u Hrvatskoj odbijao.

Član Poglavarstva zadužen za financije Zdravko Mulić rekao je za Hinu da će taj ugovor, najvjerojatnije uz manje korekcije, biti prihvaćen i potpisan na sjednici Poglavarstva u ponedjeljak.

Potpisani ugovor nakon toga bit će vraćen u Zagreb i radovi POS-a na Brodarici u Splitu mogu se odmah nastaviti, rekao je Zdravko Mulić.

Na pitanje kako komentira da je tvrtka Dal-koning, koja izvodi radove, najavila da će početi u ponedjeljak napuštati gradilište jer se ništa nije riješilo, Zdravko Mulić je odgovorio: "Potpisivanjem ovog ugovora u ponedjeljak je sve riješeno, a ako Dal-koning misli da ima još nekih troškova izvan ugovora, možemo ih Ministarstvu poslati kao privitak ugovoru, ili to na neki drugi način riješiti s APN-om."

Potpisivanjem ugovora i vraćanjem u Zagreb svi će glavni problemi biti riješeni, a ono na što se grad obvezao, on će u cijelosti i učiniti. Što se nas tiče, Brodarica može odmah krenuti dalje, rekao je Zdravko Mulić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙