FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura i snijeg u Lici usporavaju promet

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Na širem području Gračaca, osobito naličkoj magistrali, jaka bura stvara vijavicu koja znatno smanjujevidljivost i usporava vožnju, javio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Na širem području Gračaca, osobito na ličkoj magistrali, jaka bura stvara vijavicu koja znatno smanjuje vidljivost i usporava vožnju, javio je Hrvatski autoklub.

Dijelom autoceste A6 Rijeka-Zagreb vozi se otežano zbog na dionici Kikovica-tunel Tuhobić. Promet kroz tunel će se zbog radova odvijati naizmjence do 13,30.

Jak vjetar usporava promet i dijelom autoceste A1 Zagreb-Split, od južnog portala tunela Sv. Rok do Masleničkog mosta, pa je brzina vožnje ograničena na 40 km/h. U tunelu Plasina kod Otočca traju radovi zbog kojih je zatvoren vozni trak, pa se u smjeru Splita prometuje pretjecajnim. Na dijelu Bosiljevo-Mala Kapela ima magle.

Zbog jake je bure most Dubrovnik i dalje zatvoren za sav promet.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres ne prevozi autobuse i teretna vozila iznad 3,5t - moraju se uputiti na Krk i ukrcati na trajekt Valbiska-Merag. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙