FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinska policija privela četvoricu Armadaša zbog razbojničke krađe

VARAŽDIN, , 16. ožujka 2005. (Hina) - Varaždinska policija privela jedanas istražnom sucu u Varaždinu četvoricu navijača nogometnog klubaRijeka koji su jutros, na putu na nogometnu utakmicu u Koprivnicu,okrali benzinsku postaju, pretukli prodavača i zatim skrivili prometnunezgodu.
VARAŽDIN, , 16. ožujka 2005. (Hina) - Varaždinska policija privela je danas istražnom sucu u Varaždinu četvoricu navijača nogometnog kluba Rijeka koji su jutros, na putu na nogometnu utakmicu u Koprivnicu, okrali benzinsku postaju, pretukli prodavača i zatim skrivili prometnu nezgodu.

Ozljede koje je zadobio prodavač naknadno će se okvalificirati, a uhićeni su privedeni uz prijavu da su počinili kazneno djelo razbojničke krađe, priopćeno je iz Policijske uprave varaždinske.

Jutros oko pet sati petorica mladića, pripadnika navijačke skupine Armada, ušli su u benzinsku crpku Istok odmorišta Novi Marof na autocesti Zagreb-Goričan i, dok je jedan odvraćao pozornost prodavaču, ostali su počeli krasti s polica. Kad je to primijetio drugi prodavač i opomenuo ih da plate ili vrate robu koju su uzeli, četvorica mladića su ga napala.

Bacili su ga na tlo i udarali rukama i nogama, zatim su ga gurnuli u ulazna vrata s čijeg je okvira od udarca pala metalna letvica, kojom je jedan od mladića nesretnog čovjeka udario više puta po glavi i tijelu.

Nakon divljanja u benzinskoj postaji mladići su s ukradenim stvarima nastavili put i u Subotici, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, prouzročili prometnu nezgodu.

Na temelju naloga istražnog suca, policija je u Koprivnici pretražila automobil jednog 34-godišnjaka i pronašla ukradene stvari. Stvari je oduzela, a ostalu je četvoricu mladića, u dobi 18, 22, 23 i 24 godine, osumnjičenih za razbojničku krađu, uhitila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙