FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U sudaru kod Ravne Gore poginuo vozač, a tri osobe teško ozlijeđene

RIJEKA,14. ožujka 2005.(Hina) - U jučerašnjem sudaru triju osobnihautomobila u blizini Ravne Gore poginuo je Miloje Pejić (63) izRijeke, a još tri osobe su teško ozlijeđene, izvijestila je danasglasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.
RIJEKA,14. ožujka 2005.(Hina) - U jučerašnjem sudaru triju osobnih automobila u blizini Ravne Gore poginuo je Miloje Pejić (63) iz Rijeke, a još tri osobe su teško ozlijeđene, izvijestila je danas glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.

Očevidom, koji su obavili policija i istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci Sajonara Čulina, utvrđeno je da je Pejić, upravljajući automobilom "audi" A4 riječkih registracijskih oznaka, izazvao nesreću vozeći se lijevim prometnim trakom.

Nesreća se dogodila na autocesti Rijeka - Zagreb u 18,55 sati 500 metara od čvora u Ravnoj Gori. Pejić je, vozeći lijevim prometnim trakom, najprije udario u automobil "daimler" njemačkih registracijskih oznaka koji je nailazio iz suprotna smjera.

Nakon tog je nastavio voziti lijevim kolničkim trakom te udario izravno u "volkswagen passat" zagrebačkih registracijskih oznaka.

Teško je ozlijeđena suvozačica u "audiju", dvije osobe u "passatu su ozlijeđene teško a jedna lakše, a u "daimleru" nije bilo ozlijeđenih.

Promet tom dionicom autoceste bio je zatvoren do 23,30 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙