FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Roboti" najgledaniji film u američkim kinima

LOS ANGELES, 15. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Animinirani film "Roboti"bio je najgledaniji film u američkim kinima ovaj vikend zaradivši 36milijuna dolara, podaci su koje je objavila specijalizirana tvrtkaExhibitor Relations.
LOS ANGELES, 15. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Animinirani film "Roboti" bio je najgledaniji film u američkim kinima ovaj vikend zaradivši 36 milijuna dolara, podaci su koje je objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Prošlotjedni pobjednik komedija "Baby-sitter" s Van Dieselom u ulozi pripadnika elitinih specijalnih vojnih postrojbi zaduženog za čuvanje djece ubijenog znanstvenika, na drugom je mjestu s 18,1 milijuna dolara.

Na trećem je mjestu komedija "Sve je cool" s Johnom Travoltom i Umom Thurman s 10,25 milijuna dolara, a slijede je "Hostage" (10,21) i komedija "Hitch, lijek za modernog muškarca" s Will Smithom (8,7 milijuna).

Na šestom je mjestu ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolji film djelo Clinta Eastwooda "Djevojka od milijun dolara" sa zarađenih 5,1 milijun, čime je ukupna zarada ovog filma narasla na 84 milijuna dolara.

"Diary of a Mad Black Women" zaradio je 4,8 milijuna dolara našavši se tako na sedmom mjestu, a slijedi ga "Constantine" s Keanu Reevesom (3,8 milijuna).

"Man of the House" zaradio je 1,7 milijuna dolara što mu je donijelo deveto mjesto ispred horora Wesa Cravena "Cursed" koji je zaradio 1,5 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙