FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Posljednji nastavak "Ratova zvijezda" bit će najmračniji

LOS ANGELES, 11. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Posljednji, šestinastavak "Ratova zvijezda" bit će, po najavama redatelja GeorgeaLucasa, s više nasilja i najmračniji od svih dosadašnjih filmova.
LOS ANGELES, 11. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Posljednji, šesti nastavak "Ratova zvijezda" bit će, po najavama redatelja Georgea Lucasa, s više nasilja i najmračniji od svih dosadašnjih filmova.

U tom bi nastavku mladi jedi Anakin Skywalker mogao prijeći na mračnu stranu Sile i to baš neće biti ugodno, poručio je napominjući da će film dobiti i ograničenje po kojemu neće biti preporučljiv za mlađe gledatelje.

"Sigurno ne bih vodio šestogodišnjaka da pogleda takav film", rekao je Lucas u intervjuu CBS-u u TV emisiji "60 minuta". Njegovi predhodni filmovi bili su dostupni i za mališane "uz pratnju roditelja", no sada se čini da će novi film biti neprikladan za svu djecu mlađu od 13 godina.

U zadnjem poglavlju dvostuke trilogije "Ratova zvijezda" neće biti puno veselih elemenata kao u ranijim filmovima, dodao je.

"Star Wars: Episode III- Revenge od the Sith" bit će priča koja prati preobličavanje junaka Anakina Skywalkera u zločestog Darth Vadera po njegovu dolasku na planetu koja s eruptirajućim vulkanima i vrućom lavom izgleda poput pakla.

"Film je puno mračniji...puno emocionalniji. Bit će to više od tragedije", rekao je Lucas.

U kinima bi se trebao početi prikazivati od svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙