FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvero mrtvih u dvjema teškim nesrećama u Zagrebu

ZAGREB, 13. ožujka 2005. (Hina) - Na području Zagreba jutros su sedogodile dvije teške prometne nesreće u kojima su poginule četiriosobe u dobi od 17 do 27 godina, a osam ih je ozlijeđeno, među kojimačetiri teže, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 13. ožujka 2005. (Hina) - Na području Zagreba jutros su se dogodile dvije teške prometne nesreće u kojima su poginule četiri osobe u dobi od 17 do 27 godina, a osam ih je ozlijeđeno, među kojima četiri teže, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

U teškoj nesreći na Slavonskoj aveniji kod Ivanje Reke vozač osobnog automobila "renaulta clia" izgubio je nadzor nad vozilom, u kojem je bilo pet osoba, najvjerojatnije zbog prebrze vožnje te se zabio u semafor. Na mjestu su poginuli vozač i dvoje putnika, a četvrti je umro na putu prema bolnici. Peti putnik, u dobi od 22 godine, teško je ozlijeđen i prevezen je u KB "Dubrava".

Druga teška nesreća dogodila se u Zagrebu na križanju Savske ulice i Ulice Izidora Kršnjavog u 8,20 sati, a sudarili su se osobni automobil "citroen" i minibus riječkih registarskih oznaka koji je na natjecanje prevozio desetero učenika Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova. Jedno vozilo, najvjerojatnije minibus, prošlo je kroz crveno svjetlo, a u sudaru je ozlijeđeno sedmero djece. Troje teže ozlijeđene djece zadržano je na liječenju u zagrebačkim bolnicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙