FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bejrut: 10.000 Libanonaca odalo počast Haririju

BEJRUT , 12. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Više od deset tisuća osoba uzpomoć obojanih kartonskih kvadrata formiralo je u subotu u središtuBejruta libanonsku zastavu na površini od 3,800 m2 iskazujući na tajnačin počast bivšem libanonskom premijeru Rafiku Haririju.
BEJRUT , 12. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Više od deset tisuća osoba uz pomoć obojanih kartonskih kvadrata formiralo je u subotu u središtu Bejruta libanonsku zastavu na površini od 3,800 m2 iskazujući na taj način počast bivšem libanonskom premijeru Rafiku Haririju.

Sudionici okupljanja sastali su se na bejrutskom Trgu mučenika na kojemu je, zajedno s još sedam tjelohranitelja pokopan Hariri, koji je poginuo u bombaškom napadu 14. veljače. Crveno bijelo zelena zastava pretvorila se u crnu kada su govornici iskazivali počast Haririju.

Istodobno su u brdovitom području iznad Bejruta sirijske trupe nastavile povlačenje s dosadašnjih položaja, no njihovo je povlačenje zbog loših vremenskih uvjeta danas protjecalo nešto sporije izvijestili su mediji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙