FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Zapadnoj obali Izraelci ubili palestinskog militanta

JERUZALEM , 10. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Izraelski su vojnici učetvrtak ubili palestinskog militanta, pripadnika Islamskog džihada zakojim se ranije tragalo, u sukobu na sjeveru Zapadne obale,izvijestili su palestinski sigurnosni izvori.
JERUZALEM , 10. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Izraelski su vojnici u četvrtak ubili palestinskog militanta, pripadnika Islamskog džihada za kojim se ranije tragalo, u sukobu na sjeveru Zapadne obale, izvijestili su palestinski sigurnosni izvori.

Izraelski radio izvijestio je da je militant, koji se skrio u jednoj zgradi u predgrađu Tulkarema, otvorio vatru na vojnike kada su ga pozvali da iziđe. Izraelci ga optužuju za umiješanost u samoubilački napad na noćni klub koji se 25. veljače dogodio u Tel Avivu i u kojem je poginulo pet osoba.

Izraelski su vojnici nakon pucnjave uz pomoć buldožera uništili zgradu, a u ruševinama su pronašli tijelo ubijenog Palestinca. Riječ je o 28-godišnjem Mohamedu Abu Khaznehu, izvijestili su palestinski dužnosnici potvrdivši da je riječ o pripadniku Islamskog džihada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙