FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski pravaši protiv ulaska Hrvatske u EU i NATO

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski pravaši-Hrvatski pravaškipokret protivi se ulasku Hrvatske u Europsku uniju i NATO jer bi timintegracijama, smatraju u toj stranci, hrvatski narod izgubionacionalni identitet, kulturu i gospodarsku samostalnost.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski pravaši-Hrvatski pravaški pokret protivi se ulasku Hrvatske u Europsku uniju i NATO jer bi tim integracijama, smatraju u toj stranci, hrvatski narod izgubio nacionalni identitet, kulturu i gospodarsku samostalnost.

Stranka je u današnjem priopćenju izvijestila da je na Saboru stranke prije dva dana donesena rezolucija o protivljenju ulasku u EU i NATO.

Stranka se protivi i suradnji s Haškim sudom, te traži obustavljanje kaznenog postupka protiv generala Ante Gotovine, jer se, kako kažu, haškom optužnicom protiv Gotovine nedopustivo osuđuje cijeli hrvatski narod.

Na Saboru je izmijenjen i Statut stranke čime je promijenjeno njezino ime, odnosno

ranijem nazivu Hrvatski pravaši pridodano je Hrvatski pravaški pokret.

Za predsjednika je izabran Dražen Keleminec, za počasnog predsjednika Krešimir Pavelić, a za potpredsjednike Petar Vučić, Emil Čić, Paško Jurin, Andrija Ružek i Zvonko Čapko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙