FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska lutrija: Nismo financirali kampanju J. Kosor

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska lutrija opovrgnula je danasnavode u članku novog broja tjednika "Feral Tribunea" da jefinancirala predsjedničku kampanju Jadranke Kosor.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska lutrija opovrgnula je danas navode u članku novog broja tjednika "Feral Tribunea" da je financirala predsjedničku kampanju Jadranke Kosor.

"Navodi objavljeni u Feral Tribuneu o financiranju predsjedničke kampanje Jadranke Kosor od strane Hrvatske lutrije d.o.o. netočni su", ističe u priopćenju Hrvatska lutrija.

Također napominje da je Hrvatska lutrija d.o.o. tijekom prosinca 2004. na 200 jumbo plakata oglašavala Božićnu "instant plus" lutriju, čestitala blagdane svojim igračima i, sukladno postignutom dogovoru s UNICEF-ovim Uredom za Hrvatsku, promicala akciju "Stop nasilju među djecom".

"Dokumentacija koja potvrđuje izvršenje usluge (popis lokacija i fotodokumentacija) pohranjena je u Hrvatskoj lutriji i spremni smo ju dati na uvid predstavnicima medija. Ostale navode članka u Feral Tribuneu ne želimo komentirati budući da su predmet mogućih privatnih tužbi", navodi Hrvatska lutrija u priopćenju koje je potpisala direktorica Vesna Bakran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙