FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni festival studentskog kazališta - TEST!6 od 7. do 12. ožujka u Zagrebu

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Međunarodni festival studentskogkazališta - TEST!6 održat će se od 7. do 12 ožujka u Studentskomcentru, a okupit će kazališne skupine iz Engleske, Francuske, Belgije,Slovenije, Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske,najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Međunarodni festival studentskog kazališta - TEST!6 održat će se od 7. do 12 ožujka u Studentskom centru, a okupit će kazališne skupine iz Engleske, Francuske, Belgije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Cilj tog festivala koji se održava već šestu godinu, je afirmirati kreativno stvaralaštvo mladih, stvoriti mrežu suradnje među studentskim kazališnim skupinama, te razvijati "dobrosusjedske" kazališne odnose, rekao je umjetnički direktor festivala Denis Patafta.

Festival otvaraju studenti beogradskog Fakulteta dramskih umjetnosti s predstavom "Ko se boji Virdžinije Vulf", a zanimljiva će biti i francusko-hrvatska koprodukcija "The Ghost and Mrs. Muir".

Program završava u subotu predstavom sarajevskog Studija lutkarstva "Doticanja/Balkanske magijske i obredne igre".

Uz glavni kazališni program, Patafta je najavio i bogat popratni multimedijalni i glazbeni program.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙