FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Volksbank: novi uvjeti stambenih kredita

ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Volksbank od ponedjeljka, 7. ožujkaove godine, u ponudu uvodi nove uvjete stambenih kredita uz valutnuklauzulu na euro s kamatnom stopom od 5,90 posto do 6,70 posto,objavili su danas iz te banke.
ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Volksbank od ponedjeljka, 7. ožujka ove godine, u ponudu uvodi nove uvjete stambenih kredita uz valutnu klauzulu na euro s kamatnom stopom od 5,90 posto do 6,70 posto, objavili su danas iz te banke.

Stambeni krediti Volksbanke mogu se realizirati sa i bez depozita, sa i bez jamaca te s počekom do 24 mjeseca, a najniža kamatna stopa odobrava se ukoliko korisnik kredita plaću ili drugi redoviti mjesečni dohodak usmjeri na tekući račun Volksbanke.

Kamatna stopa na spomenute kredite kreće se od 5,90 do 6,70 posto, odnosno efektivna kamatna stopa iznosi 6,38 do 7,34 posto, a krediti se odobravaju s maksimalnim rokom otplate do 25 godina.

U Volksbanci kao novost izdvajaju i mogućnost 'olakšane' otplate kreditna, odnosno mogućnost odabira umanjenih anuiteta u prve četiri godine otplate, i to za 20 posto, zatim kombinaciju počeka od 2 godine u kojem se plaća samo kamata i dodatno 2 godine s ratom umanjenom za 20 posto te klasični model otplate u jednakim anuitetima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙