FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veleposlanik SiCG pozvan u MVP RH

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Veleposlanik Srbije i Crne GoreMilan Simurdić pozvan je u ponedjeljak u Ministarstvo vanjskih poslovai europskih integracija Republike Hrvatske gdje mu je prenesenoslužbeno stajalište hrvatske Vlade kojim se oštro osuđuje tzv."obnoviteljska Skupština RSK" na kojoj je proglašena tzv. "vladarepublike srpske krajine u izbjeglištvu", ističe se u priopćenjuMinistarstva.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Veleposlanik Srbije i Crne Gore Milan Simurdić pozvan je u ponedjeljak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske gdje mu je preneseno službeno stajalište hrvatske Vlade kojim se oštro osuđuje tzv. "obnoviteljska Skupština RSK" na kojoj je proglašena tzv. "vlada republike srpske krajine u izbjeglištvu", ističe se u priopćenju Ministarstva.

Veleposlaniku Simurdiću je ujedno preneseno razočarenje i prosvjed zbog izostanka adekvatne službene reakcije Vlade Srbije i Crne Gore kojom bi se jasno ograduka od tih događaja potpuno suprotnih europskom duhu suradnje koji nepotrebno zasjenjuju uzlaznu putanju razvitka bilateralnih odnosa Zagreba i Beograda, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙