FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Rukomet: izjave nakon susreta Hrvatska-SiCG

NABEUL, 3. veljače 2005. (Hina) - "Ova pobjeda veliki je trenutak zahrvatski rukomet. Izborili smo plasman u polufinale na četvrtomvelikom natjecanju uzastopce. Time se može pohvaliti malo kojareprezentacija," kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacijeLino Červar nakon pobjede protiv Srbije i Crne Gore (24:23), koja jehrvatsku vrstu odvela u polufinale Svjetskog prvenstva u Tunisu.
NABEUL, 3. veljače 2005. (Hina) - "Ova pobjeda veliki je trenutak za hrvatski rukomet. Izborili smo plasman u polufinale na četvrtom velikom natjecanju uzastopce. Time se može pohvaliti malo koja reprezentacija," kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nakon pobjede protiv Srbije i Crne Gore (24:23), koja je hrvatsku vrstu odvela u polufinale Svjetskog prvenstva u Tunisu.

Hrvatska reprezentacije je pobjedu izborila doslovce u posljednjim sekundama, nakon što je u drugom dijelu dva puta gubila sa po tri pogotka razlike.

"Sve smo pokušali kako bi preokrenuli rezultat. Igrali smo obranu 3-2-1, pa 5-1, te 6-0. Cijelo vrijeme smo tražili dobitnu kombinaciju, dečki su se sjajno borili i niti jednog trenutka se nisu predavali. Pobijedili smo jer smo bili psihički jaki. Ova reprezentacija je mnogo puta izvukla utakmice u neizvjesnim završnicama i time smo pokazali kako smo jedinstveni i snažni," dodao je hrvatski izbornik. Niti u ovom susretu Červar nije mogao računati na jednog od ponajboljih igrača, Petra Metličića.

"Cijeli turnir imamo velikih problema s ozljedama. Praktički nemamo niti jednog zdravog igrača i zbog toga je ovaj uspjeh još veći," zaključio je Červar.

Njegov kolega na suparničkoj strani Veselin Vujović čestitao je olimpijskim pobjednicim i svjetskim prvacima na pobjedi, ali i dodao kako je kriterij suđenja bio vrlo čudan.

"Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, mi smo previše griješili, imali smo i zadnji napad, koji da smo realizirali ušli bi u polufinale. Međutim, na koncu prvenstva tražit ćemo analizu suđenja. Jer teško se boriti protiv nepravde cijeli turnir," kazao je Vujović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙