FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: Ispravak vijesti HNA0578 "HRT: Od sutra..."

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA0578 "HRT: Od sutra skuplja pretplata" u naslovu i zadnjoj rečeniciriječ "pretplata" isprave riječju "pristojba".
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA0578 "HRT: Od sutra skuplja pretplata" u naslovu i zadnjoj rečenici riječ "pretplata" isprave riječju "pristojba".

Ponavljamo ispravljenu vijest s naslovom u cijelosti:

HRT: OD SUTRA SKUPLJA PRISTOJBA

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska radiotelevizija (HRT) izvijestila je da će od sutra pristojba za RTV iznositi 63 kune.

Ravnateljstvo HRT-a je, na temelju Zakona o HRT-u i službenih podataka Državnog zavoda za statistiku Republike Hrvatske o prosječnoj neto plaći za 2004. godinu, na svojoj današnjoj sjednici uskladilo iznos RTV pristojbe na 63 kune, s primjenom od 1. ožujka 2005., priopćeno je iz HRT-a.

U priopćenju se podsjeća da Zakon o HRT-u visinu RTV pristojbe određuje kao 1,5 posto prosječne neto plaće zaposlenih u Hrvatskoj u prošloj godini. Od zakonskog uvođenja takvog automatizma ovo je četvrto usklađivanje iznosa RTV pristojbe s prosječnom plaćom u Hrvatskoj, dodaje se u priopćenju.

Do sada je RTV pristojba iznosila 59 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙