FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusija poziva Palestince da spriječe nasilje

MOSKVA, 26. veljače 2005. (Hina/AFP) - Rusija je pozvala u subotupalestinske čelnike da poduzmu potrebne mjere sprečavanje novihatentata nakon samoubilačkog napada u kojem su osim počiniteljapoginula 4 Izraelca, a 53 osobe su ranjene u petak u Tel-Avivu.
MOSKVA, 26. veljače 2005. (Hina/AFP) - Rusija je pozvala u subotu palestinske čelnike da poduzmu potrebne mjere sprečavanje novih atentata nakon samoubilačkog napada u kojem su osim počinitelja poginula 4 Izraelca, a 53 osobe su ranjene u petak u Tel-Avivu.

"Moskva najoštrije osuđuje taj teroristički zločin i poziva palestinsku upravu da poduzme sve mjere sprječavanja ekstremističkih akcija", prema priopćenju ministarstva vanjskih poslova.

"Važno je ne dozvoliti protivnicima mirovnog procesa da unište prve naznake bolje budućnosti za Palestince i Izraelce", dodalo je ministarstvo.

Kao članica bliskoistočnog kvarteta u kojem se nalaze Rusija, Sjedinjene Države, Europska unija i Ujedinjeni narodi, Moskva će učiniti sve što je u njezinoj moći da spriječi bilo kako narušavanje kontakata Izraelaca i Palestinaca, navodi se u priopćenju priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙